marime text:

Se intampla si invers - miner batut mar de doi indivizi!

Un miner de 34 de ani din judetul Gorj a fost atacat aseara la drumu mare de doi indivizi care stiau ca are portofelul plin cu bani. Omul si-a dus instinctiv mana la buzunar sa-si apere cei 1300 de lei cu care voia sa-si ia o mansina second hand, dar talharii nu s-au lasat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi a fost batut mar, omul a reusit sa ajunga pana in prima localitate unde a anuntat politia. Oamenii legii au pornit pe urmele atacatorilor in speranta ca acestia nu au ajuns prea departe.

Dupa numai trei ore de cautari, timp in care politistii au rascolit toata zona, oamenii legii au reusit sa-i gaseasca pe atacatori. Luasera la puricat mai multe persoane alaturi de care victima si-a petrecut seara inainte de a pleca spre casa. Asa au dat de doi tineri din aceeasi localitate care auzisera ca omul are multi bani la el.

Si-au urmarit victima si, pe un drum din afara localitatii si-au dus planul la bun sfarsit. Nu au negat ca ei sunt autorii talhariei mai cu seama ca, la perchezitie, politistii au gasit asupra lor atat telefonul cat si banii furati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu