marime text:

Se intampla si invers - batut ani la rand, un barbat a fost ucis cu toporul de nevasta!

Cea care i-a fost sotie vreme de 30 de ani i-a fost si calau unui barbat din judetul Neamt. Omul a fost stilcit in bataie si lovit cu toporul, iar apoi s-a stins in spital.
Se intampla si invers - batut ani la rand, un barbat a fost ucis cu toporul de nevasta!

Barbatul a ajuns la spital in urma cu doua zile. Era ranit puternic la cap si medicii au facut tot ce au putut ca sa il tina in viata. In cele din urma, eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice.

Cei doi au impreuna cinci copii si au fost casatoriti pina in 1998, cind au divortat. Au continuat totusi sa locuiasca sub acelasi acoperis, pentru ca nici unul nu voia sa plece din casa pe care au facut-o impreuna. Se pare ca asta o scotea din minti pe femeie.

Acum, suspecta de 62 de ani sustine ca a si baut inainte sa isi atace barbatul. Initial a spus totusi ca l-a gasit pur si simplu pe barbat fara suflu. Apoi a marturisit ca ea l-a lovit cu toporul, in toiul unui scandal. In cele din urma s-a razgandit din nou si le-a povestit anchetatorilor ca fostul ei sot a cazut pe scarile casei si si-a dat duhul. Legistii au stabilit insa ca moartea omului a fost extrem de violenta si o cerceteaza pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu