marime text:

Scene HORROR in Olt - o mama si fiul ei i-au dat foc unei vecine, apoi s-au aruncat de la etaj

O intamplare incredibila a zguduit aseara linistea localitatii Corabia din judetul Olt. O femeie a fost batuta cu cruzime de o vecina si de fiul acesteia care nu s-au oprit doar la asta. Dupa ce au snopit-o, au invelit-o intr-o plapuma si i-au dat foc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tot ei au sunat apoi la pompieri sa anunte ca nu pot iesi din casa cuprinsa de flacari si te teama au ajuns sa se arunce de la etajul doi.

Dupa aceasta scena incredibila, petrecuta sub ochii mai multor vecini, femeia care a sarit pe geam a murit la spitalul din Craiova. Fiul ei s-a ales cu multiple fracturi si ambele picioare rupte si este internat in stare grava la spitalul din Slatina, acolo unde este si femeia pe care a nenorocit-o impreuna cu mama sa.

Din primele cercetari facute de anchetatori, se pare ca victima a auzit cum femeia se cearta cu fiul ei si a incercat sa ii desparta desi stia ca amandoi sufereau de grave afectiuni psihice.

Nu a reusit decat sa intoarca furia celor doi impotriva sa. Atat femeia cat si fiul ei au tabarat pe femeie si au nenorocit-o.

Victima care are 53 de ani a fost salvata cu greu din flacarile care i-au mistuit apartamentul. A ajuns la sectia de
terapie intensiva cu arsuri de gradele III si IV pe 90 la suta din suprafata corpului, iar medicii spun ca are sanse minime de
supravietuire.

In urma acestui teribil incident, procurorii au inceput o ancheta si chiar in aceste momente cerceteaza centimetru cu centimetru apartamentul groazei.

Cel mai probabil, daca va fi pus pe picioare de medici, tanarul care si-a ajutat mama sa faca o asemenea grozavie va fi internat intr-un ospiciu pentru tot restul vietii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu