marime text:

Scandal mortal in bar. Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in inima!

Nebunia, violenta si moartea au venit una dupa alta, miercuri noapte, intr-un bar din Bailesti, judetul Dolj. Un tanar de 17 ani a murit, din cauza unei lovituri de cutit si putin a lipsit ca aceeasi soarta s-o aiba si prietenii impreuna cu care se distra in local. I-au atacat doi indivizi, fara motiv, declara martorii, si in nici 10 minute, i-au pus pe toti la pamant.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O balta de sange din fata barului unde s-au batut miercuri noapte cele doua grupuri sta marturie ca acolo a avut loc un adevarat macel. Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in inima si s-a stins la spital, unde l-a dus echipajul care i-a dat primul ajutor.

Tatal baiatului n-a mai apucat sa-si vada fiul in viata. A aflat de la medici teribila veste.

In incaierare, cutitele au crestat si trupurile altor trei tineri - doi baieti si o fata. Nimeni din localitate nu stie ce ar fi putut starni incaierarea.

Doi indivizi sunt suspecti in acest caz, spun politistii. Se pare ca ar fi navalit in bar, unde au atacat fulgerator grupul celor patru tineri.

Medicii spun ca starea unuia dintre raniti s-a agravat imediat ce a ajuns la spital. Are o taiietura adanca la picior si a pierdut mult sange. Joi il vor opera si nu este exclus sa-i taie piciorul, ca sa-i poata salva viata. Tanara ranita nu a ramas internata. Politistii urmeaza sa stea de vorba cu ea, ca sa afle ce s-a intamplat in barul din Bailesti.

Se pare ca agresorii ar fi avut conflicte mai vechi cu grupul celor patru. Indivizii l-au mai batut o data pe tanarul de 17 ani, dar miercuri seara, cand au aflat unde este, au navalit peste el si l-au injunghiat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu