marime text:

Scandal la scoala: elevii s-au batut, rudele au continuat cearta!

Un scandal monstru a avut loc, joi dupa-amiaza, la o scoala generala din Gaesti, Dambovita. Rudele unor baieti au continuat cearta copiilor, care s-au acuzat reciproc ca au sarit la bataie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Confruntarea adultilor a ajuns atat de departe incat a fost nevoie de interventia politistilor. Iar asta a dus la suspendarea tuturor cursurilor.

Scandalul a plecat de la un  baietel de clasa I, care i s-a plans buncii ca un coleg dintr-a treia il bate mereu. Femeia a dat fuga la scoala si i-a aplicat ea insasi o corectie batausului. Rudele baiatului au luat foc.

Scandalul a atins apogeul cand s-a aflat ca bunica baietelului l-ar fi lovit pe celalalt copil chiar de fata cu invatatoarea.

Asistentii sociali de la primaria Gaesti spun ca acum ambii copii vor fi consiliati. Intre timp, vor avea si nota scazuta la purtare.

Scandalul ar putea avea urmari mai grave decat se asteptau protagonistii. Pe langa sanctiunile disciplinare aplicate celor doi elevi si cele adnministrative pe care le risca invatatoarea, este posibil si un dosar penal. Rudele elevului de clasa a III-a - urecheat in fata clasei de bunica celuilalt - au depus plangere la politie. Femeia va raspunde pentru loviri, iar invatatoarea va trebui sa explice si ea de ce nu a intervenit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu