marime text:

Scandal intre romi, provocat de doua femei de 62 de ani, rivale in dragoste!

Final cu zornait de catuse intr-o adevarata telenovela, consumata miercuri seara, in Targoviste. Doua familii de romi s-au incaierat violent si doar politistii au mai reusit sa le desparta. Tonul a fost dat de doua femei de 62 de ani, rivale se pare in dragoste, care s-au luat la bataie dupa ce una dintre ele a acuzat-o pe cealalta ca ar fi amanta sotului ei. Intre cele doua tabere s-au impartit pumni, picioare, ba s-ar fi agitat si cutite. In cele din urma, scandalagiii au fost luati pe sus si dusi la sectie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu greu au reusit politistii sa-i potoleasca pe batausi. Unul dintre ei, cu fata plina de sange, a continuat sa faca scandal, desi era inconjurat de oamenii legii. Abia a fost convins sa primeasca ingrijiri medicale.

Intreg circul a pornit cu cateva ore inainte, de la doua femei, ambele in varsta de 62 de ani. Una dintre ele a acuzat-o pe cealata ca, de cativa ani, ii face ochi dulci sotului ei.

De cealalta parte, presupusa amanta a spus ca totul e o minciuna. Ba mai mult, ea sustine ca, miercuri seara, cealalta femeie si rudele ei i-ar fi navalit in casa. Cele doua rivale s-ar fi batut. Apoi, s-ar fi incaierat si rudele lor.

In cele din urma, politistii au calmat spiritele si au pus capat telenovelei. Iar scandalagii au fost dusi, in catuse, la sectie.

Politistii au retinut zece persoane si le-au intocmit dosare penale pentru violare de domiciliu sau loviri si alte violente.

Doi dintre batausi, raniti in incaierare, au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Locuitorii zonei spun insa ca intre membrii celor doua familii rivale conflictele sunt frecvente si de multe ori, de la cearta se ajunge la bataie, din diferite motive. Insa atat timp cat instanta nu ii va considera un pericol public, ei vor ramane in libertate.

Politistii continua acum cercetarile, pentru a da un verdict in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu