marime text:

Scandal intre doua surori, care se cearta pe mostenirea lasata de bunicul lor de 94 de ani!

Averea a bagat zazanie intre doua surori din Prahova. Se cearta ca la usa cortului pentru o casa si un teren mostenite de la bunicul lor de 94 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Una o acuza pe cealalta ca l-ar fi pacalit pe bietul batran sa semneze ca-i cedeaza tot avutul, iar acum isi vrea si ea partea. In scandal au intrat si sotii celor doua femei, care au ajuns chiar la amenintari cu toporul si drujba.

In scandalul dintre surori intervine si tatal lor. Se teme ca pana si el va ajunge pe drumuri, din cauza lacomiei fetelor. El ar fi trebuit sa mosteneasca de fapt averea pe care si-o disputa acum cele doua.

Pace ar putea sa faca instanta, dar deocamdata, n-au ajuns la tribunal. S-au oprit la politie cu reclamatiile si reciproc spera ca amenzile si dosarele penale vor potoli partea adversa.

La mijloc e bunicul de 94 de ani, care inca traieste si se afla in grija uneia dontre nepoate. Bietul om a muncit o viata intreaga, sperand ca urmasii se vor bucura de averea stransa de el. Din pacate, acum vede cum bunurile ii dezbina familia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu