marime text:

Scandal in trafic, cu geamuri sparte si impuscaturi!

Unul a pus mana pe-o caramida si a spart geamul unei masini care l-a cam deranjat. Celalalt a scos direct pistolul si a tras in adversarul din trafic. Scena nu e din film, ci direct de pe o strada din Bucuresti, un oras care joi a fost aproape imposibil de traversat, in multe zone, din cauza grevei soferilor RATB. Asta nu-i scuza insa pe combatantii care au ajuns in cele din urma la sectia de politie, pentru audieri.
Scandal in trafic, cu geamuri sparte si impuscaturi!

Scenele s-au petrecut in mijlocul zilei, pe una dintre cele mai circulate artere din Bucuresti, Calea Plevnei. Cel care a folosit pistolul povesteste ca masina din fata lui facea slalom intre doua benzi, impiedicandu-l astfel sa faca o depasire.

L-a claxonat pe soferul nehotarat, iar la semafor, pasagerul din dreapta ar fi coborat si a aruncat cu o caramida in parbriz. O varianta negata insa de cel acuzat. Acesta spune ca a fost nevoit sa foloseasca piatra pentru ca a fost impuscat chiar in momentul in care s-a dat jos din masina.

Imediat dupa incident, cel impuscat a plecat de la semafor, insa in cele din urma s-a  prezentat la Sectia 20 de Politie, unde a depus plangere impotriva soferului care a tras. Si acesta din urma a facut la fel, asa ca in cele din urma, amandoi s-au ales cu dosar penal, pentru ultraj si tulburarea linistii publice.

Soferul care a tras avea permis de port arma de 5 ani, insa politistii trebuie sa stabileasca daca l-a folosit intr-adevar in legitima aparare, asa cum sustine el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu