marime text:

Scandal in piata - bataie la propriu pe miei intre vanzator si client

Scandal in jurul mieilor, joi, intr-o piata din Lugoj. Cand a vazut ca de-abia era carne pe carcasele mieilor scosi la vanzare, un client s-a luat la cearta cu vanzatorul care nu s-a lasat mai prejos, iar la un moment dat s-a ajuns si la bataie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici macar politistii nu l-au intimidat pe clientul furios care i-a imbrancit si pe ei.

Vanzatorul a rasufalt usurat abia cand politsitii l-au luat pe sus pe clientrul recalcitrant. Oamenii legii care erau in apropiere au incercat sa-l imobilizeze pe individul recalcitrant, insa acesta nu s-a lasat cu una cu doua. I-a facut pe politisti cu ou si otet, spre stupefactia oamenilor care se uitau la scandalagiu ca la urs.

In cele din urma, barbatul a fost urcat cu forta in masina politiei si dus la sectie pentru audieri. L-au calmat in final cu o amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice si ar putea sa il acuze de ultraj.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu