marime text:

Scandal din cauza unei drujbe defecte, incheiat intr-o balta de sange

O femeie din Arad a fost la un pas sa-si omoare prietenul, dupa ce s-au luat la cearta din cauza unei drujbe defecte. Barbatul s-a infuriat ca iubita lui cheltuise o parte din banii de reparatii, asa ca a sarit s-o ia la bataie. Speriata, ea a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a tabarat pe femeie cu pumnii. Nu era pentru prima oara, spune femeia, cand prietenul ei ii aplica un astfel de tratament.

Satula de atatea lovituri incasate, femeia a vrut sa fuga din calea partenerului furios si s-a refugiat in dormitor. Barbatul insa nu s-a oprit, iar femeia s-a aparat cu un cutit cu care l-a lovit pe prietenul ei in abdomen. In ciuda a tot ce s-a intamplat, atat barbatul cat si femeia regreta incidentul casnic, iar victima nu doreste sa depuna o plangere la politie.

Mai mult, omul a spus ca de-abia o asteapta pe femeie sa se intoarca acasa. Procurorii insa o cerceteaza in stare de libertate pentru tentativa de omor si chiar daca prietenul ei nu va depune plangere, ea risca sa petreaca pana la zece ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu