marime text:

Scandal cu focuri de arma in centrul statiunii Busteni

Au rasunat focuri de arma in centrul statiunii Busteni. Protagonisti: proprietarul unui magazin de mezeluri din oras, o fosta angajata suparata ca nu-si primise toti banii si ginerele acesteia, chemat in ajutor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scandalul a inceput cand femeia a mers sa-i ceara fostului patron banii pe care acesta ii datora. Pentru ca nu s-au inteles, fiica acesteia l-a chemat in ajutor pe iubitul ei. Acest lucru l-a enervat la culme pe proprietarul magazinului care, fara sa stea pe ganduri, a scos pistolul.
 
La fata locului au ajuns imediat politisti, jandarmi montani si politia comunitara. Proprietarul alimentarei a primit primele ingrijii de la medicii de pe ambulanta, iar apoi a fost transportat pentru investigatii medicale la Centrul Primiri Urgente Sinaia.
 
Martorii spun ca in trecut si alte angajate au avut aceeasi soarta: au muncit in magazin, insa nu si-au mai primit salariul.
Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.
 
Proprietarul magazinului avea permis de port arma, dar ar putea acuzat de utilizarea ilegala a pistolului si in acest caz risca o pedeapsa cu inchisoare de la sase luni la trei ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu