marime text:

Scandal cu focuri de arma in benzinarie! VEZI motivul stupid al conflictului

O cearta intre soferi s-a terminat vineri noapte cu focuri de arma, la Bistrita. Scandalul a inceput intr-o benzinarie, unde doi tineri l-au luat la bataie pe un al treilea, pe motiv ca le-ar fi intrat in fata la pompa.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Disputa a continuat apoi pe o strada din oras, pana cand tanarul batut a scos pistolul cu bile de cauciuc si a tras. L-a ranit pe unul dintre agresori, dupa care a telefonat la 112 si a asteptat politia.

Tanarul de 23 de ani din Bistrita este agent comercial si spune ca a intrat in benzinarie, sa alimenteze masina de serviciu.

El le-a explicat politistilor ca a folosit pistolul cu bile in legitima aparare. Mai mult, spune ca avea in masina o mare suma de bani de la firma si se temea ca agresorii vor sa i-o fure.

In urma incidentului, unul dintre agresori a fost ranit si transportat la spital chiar de prietenul lui, insa a refuzat internarea.

La fata locului au sosit si politistii, care trebuie sa stabileasca acum daca tanarul a folosit arma in legitima aparare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu