marime text:

Scandal cu farfurii, cutite si pistoale cu bile, dupa FC Vaslui - Rapid!

Pe un frig de crapau pietrele, atmosfera s-a incins duminica seara, la Vaslui, din cauza suporterilor furiosi. Dupa meciul FC Vaslui - Rapid, terminat la egalitate, 160 de fani ai echipei din Giulesti si-au intalnit rivalii intr-un bar si au rabufnit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jandarmii i-au condus la sectia de politie si pe unii si pe altii, pentru a linisti apele.

Cinci suporteri vasluieni au fost amendati cu cate 200 de lei de fiecare, pentru tulburarea linistii publice. Din randul rapidistilor, nimeni nu a fost sanctionat. Asta desi rivalii molodoveni sustin ca musafirii din Bucuresti i-au amenintat cu cutitele si chiar ar fi tras spre ei cu pistoale cu bile. Totusi, nimeni n-a ajuns la spital.

Infruntarea a inceput dupa ce un grup de sustinatori ai echipei FC Vaslui au scandat in fata unui bar, in care se aflau zeci de rapidisti. Cei din interior au luat farfurile de pe mese si le-au aruncat in strada.

Conflictul s-ar fi putut transforma intr-o bataie de strada, daca jandarmii si politistii nu interveneau la timp.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu