marime text:

Scandal cu bataie si focuri de arma pe MANELE, in Craiova!

Au rasunat impuscaturi marti seara intr-un cartier din agitata Craiova. Politistii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de avertisment ca sa linisteasca un grup de petrecareti violenti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agentii au pus mana pe arme dupa ce unul dintre ei a fost batut de indivizii beti si plini de tupeu.
 
Toti au reusit sa fuga si sunt acum cautati de echipaje.
 
Incidentul s-a petrecut dupa ce locatarii unui bloc au reclamat la politie ca 5-6 indivizi beau si fac scandal, in timp ce din masina unuia dintre ei rasunau, asurzitor, manele.
 
La fata locului au sosit patru agenti, la vederea carora petrecaretii au innebunit. Unul dintre ei a lovit cu pumnul un politist, in plina figura. Vazand ca incidentul degenereaza, colegii victimei au scos armele si au tras cinci focuri in aer, speriindu-i pe agresori, care au urcat intr-o masina si au disparut.
 
Oamenii legii i-au identificat pe cativa dintre suspecti si spun ca este doar o chestiune de timp pana cand vor pune mana pe ei.
 
Despre cel care l-a agresat pe politisti stiu ca este poreclit Zorro si ca risca pana la 15 ani de inchisoare, pentru ultraj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu