marime text:

Satul ca nevasta sa se culce cu tot satul, a omorat-o in bataie!

Satul de infidelitatile sotiei, un barbat din judetul Iasi s-a razbunat crunt pentru rusinea indurata oridecateori s-a aflat prin sat ca sotia l-a inselat. A tabarat cu parul pe femeia de 37 de ani, cu care facuse trei copiii, si nu s-a oprit din lovituri pana cand a vazut ca nu mai misca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Initial, medicii de la spitalul Sfintul Spiridon au reusit sa o resusciteze pe femeie, dar loviturile primite au fost prea puternice si, in cele din urma, inima i-a cedat.

Rudele si cunoscutii celor doi spun ca in toamna barbatul si-a prins sotia in pat cu un vecin, dar atunci el a fost cel care a ajuns la spital, dupa ce amantul l-a lovit in cap cu un topor. A trecut insa peste toate si a iertat-o pe femeie, de dragul celor trei copii pe care ii au impreuna.

Marti noapte, scandalul a reizbucnit insa cand ea a ajuns acasa dupa miezul noptii. Luata la intrebari, a recunoscut ca l-a inselat din nou, iar omul si-a pierdut cumpatul. A pus mana pe par si a lovit-o unde a nimerit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu