marime text:

Sase masini, incendiate in parcare. Autorul, un sofer care si-a gasit locul ocupat?

Intr-o Romanie in care unii pun mai mult pret pe masina, decat pe nevasta si copii, razboaiele intre soferi frizeaza ridicolul. La Galati, un individ furios ca cineva si-a permis sa ii ocupe locul de parcare a incendiat sase autoturisme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O camera de supraveghere l-a filmat in timp ce punea foc. Vantul puternic a alimentat dezastrul.

Din inregistrare se vede cum putin dupa ora 3 si jumatate, o silueta da tarcoale unei masini din parcare. Cateva secunde mai tarziu, o flacara uriasa invaluie autoturismul. Piromanul dispare imediat, in vreme ce valvataia creste.

Treziti din somn de lumina puternica, locatarii se reped in strada. Isi pun mainile in cap cand vad sase vehicule distruse. Degeaba se agita. N-au ce face. Sase cisterne si 30 de pompieri abia reusesc sa faca fata situatiei.

O masina nemteasca de lux, cea care a fost incendiata prima, a ars aproape complet. Alte cinci sunt in stare jalnica. Toti pagubitii au facut plangere oficiala la politie.

Nu se stie cine este cel care a facut pagube de zeci de mii de euro. In incendiu au ars masini in stare buna: BMW, Mercedes, Passat, Ford, Kia si Matiz. Primul care a luat foc apartine unei tinere care venise in vizita la o prietena si l-a parcat unde a gasit un loc liber. De aceea o ipoteza a anchetatorilor este ca cel care obisnuia sa isi lase masina acolo s-a razbunat.

Grav este si ca niciunul dintre proprietarii masinilor nu are asigurare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu