marime text:

Sarea din tufisuri si facea semne obscene copiilor si femeilor! Perversul e agent de paza!

Era spaima femeilor care treceau pe langa un parc din Buzau si multe copile au ajuns acasa ingrozite din cauza lui. Este vorba despre un barbat care, aproape in fiecare zi, statea la panda in tufisuri si facea gesturi obscene la trecerea unei femei sau chiar a unui copil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii s-au pus insa si ei pe pandit si marti l-au prins in flagrant. Surpriza lor a fost mare, cand au constatat ca perversul lucra ca agent de paza, era casatorit si tata al unui copil.

Politistii din Buzau spun ca il cautau demult pe individ. In ultimele luni, mai multe fete, dar si femei in toata firea, s-au plans ca au fost acostate in parcul Crang de un barbat care facea gesturi obscene.

Marti, barbatul de 51 de ani a iesit din nou la lucru. Insa de acesta data politistii comunitari l-au prins in flagrant. Surpriza politistilor a fost si mai mare cand au aflat ca individul era agent de paza, la un mall din oras. "Am gresit si o sa trag consecintele de acum. Nu stiu de ce am facut asta, nu stiu ce am avut", le-a spus el politistilor.

Barbatul a fost supus unei expertize psihiatrice, insa anchetatorii spun ca pana nu primesc rezultatul oficial al acesteia nu il pot considera un pericol social.

Asa ca i-au dat o amenda contraventionala si l-au lasat sa plece acasa. El figureaza insa de acum intr-o baza speciala de date a Politiei si va fi monitorizat in permanenta, cel putin pana la sosirea rezultatelor expertizei psihiatrice.

In functie de aceste rezultate, s-ar putea decide declansarea cercetarii penale sau eventuala lui internare intr-un spital de psihiatrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu