marime text:

Sapte tineri care se intorceau de la discoteca in aceeasi masina, implicati intr-un accident mortal!

Drumul spre casa de la discoteca, intr-o masina burdusita de pasageri, a fost si ultimul pentru un tanar de 23 de ani, din Vaslui. Statea in dreapta soferului, cand masina, cu alti cinci calatori pe bancheta din spate, s-a rasturnat intr-un sant.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca sa fie scos din masina in care tanarul de 23 de ani statea prins ca intr-o menghina, pompierii au taiat bucati intregi. Din nefericire, cel pe care s-au chinuit sa il salveze murise la impact. In timp ce martorii i-au aprins o lumanare, medicii de pe ambulanta acordau primul ajutor celorlati sase ramasi in viata.

Trei dintre ei, in stare grava, au fost dusi la spital sub privirile disperate ale parintilor, chemati la fata locului. Pentru soferul de 21 de ani, medicii au stabilit ca e mai bine sa il transporte direct la Spitalul de Urgenta din Iasi.

Dupa o noapte petrecuta la discoteca, cei sapte tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani, se intorceau acasa, in localitatea Laza. Masina lor gonea pe sosea, sustin martorii, iar soferul nu a mai putut stapani volanul intr-o curba.

Daca va scapa, soferul va fi cercetat pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu