marime text:

Sapte persoane ranite in urma unui accident petrecut la intrare in Vaslui

Sapte oameni au fost raniti luni dimineata la intrarea in orasul Vaslui. Cinci dintre ei se indreptau chiar spre un spital sa doneze sange pentru un barbat. Masina lor a fost izbita insa de un alt autoturism ajuns pe contrasens, cine stie din ce motiv.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Era un drum drept si liber, dar umed.

Medicii spun ca soferul Daciei-papuc, de 39 de ani, si pasagerul din dreapta lui au multiple traumatisme si fracturi si ca amandoi ar putea fi trimis la Iasi, pentru investigatii suplimentare.

Cel de-al treilea ranit serios, un barbat din Dacia care a provocat se pare totul, ramane internat la Vaslui, la fel ca restul celor din masina ce mergea spre Barlad.

Politistii incearca sa afle cum s-a intamplat totul iar in acest timp, in localitatea Rafaila, de unde erau toti cei care voiau sa doneze sange pentru barbatul de 58 de ani, oamenii se organizeaza din nou, ca sa vada cine pleaca acum la centrul de transfuzii, in locul celor raniti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu