marime text:

Santajistul din Dambovita a incercat sa-i dea foc unei fete care i-a refuzat avansurile

Se ingroasa dosarul tanarului din Dambovita, acuzat ca a santajat o fata de 18 ani, cu cateva fotografii indecente. O alta fata a reclamat la politie ca barbatul i-a facut avansuri in autobuz si pentru ce ea s-a opus, ar fi incercat sa-i dea foc.

Fata povesteste ca tanarul de 21 de ani a vrut sa-i aprinda parul, cand ea nu i-a permis s-o mangaie si s-o sarute. Nu s-a sfiit nici s-o loveasca si, desi totul se petrecea intr-un autobuz, nimeni nu a intervenit.

Politstii spun ca i-au deschis un al doilea dosar penal. Asta dupa ce, in urma cu cateva zile, o alta tanara a reclamat ca barbatul, care a jucat rolul admiratorului in acest caz, a ademenit-o intr-un apartamant unde a fortat-o sa se dezbrace si a fotografiat-o. Apoi a amenintat-o ca publica fotografiile pe internet.

Intre timp, insa, tanarul de 21 de ani a plecat in Spania. Politistii spun insa ca vor continua cercetarile si, indata ce se va intoarce, il vor pune sub acuzare.

Fata, eleva la un liceu din Targoviste, mergea cu autobuzul spre casa, in comuna Barbuletu, cand tanarul s-a asezat pe bancheta langa ea. Pentru ca i-a refuzat avansurile a inceput pur si simplu sa o loveasca. Niciun calator din autobuz n-a intervenit - oamenii au crezut ca vad doar o banala harjoneala intre prieteni.

Poilitisti spun ca l-au sanctionat pe tanar in repetate randuri, pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

In privinta altor consecinte insa, tanarul poate sta linistit, atata vreme cat e in Spania, legea romaneasca nu-l poate atinge, in lipsa unei condamnari ferme.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu