marime text:

Santajisti opriti cu focuri de arma! Au primit 10.000 de euro de la un barbat pe care l-au amenintat

Actiune ca-n filme la Sovata, unde politistii au tras 16 focuri de arma, ca sa prinda trei indivizi acuzati de santaj. Acestia il amenintau cu moartea pe un barbat din Harghita, caruia ii vandusera o cantitate importanta de bijuterii din aur si diamante.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nemultumit de calitatea pietrelor pretioase, cumparatorul a vrut sa inapoieze marfa, dar n-a avut cu cine sa se inteleaga, ca au si inceput amenintarile.

"Iti dam foc la casa, te omoram si pe tine si pe ai tai", "Angajam pentru asta mafia ucraineana" - sunt cateva dintre amenintarile pe care un  barbat din Harghita le-a primit in ultimele sase luni. Si ca sa fie lasat in pace, omul a platit nu mai putin de 10.000 de euro. Dar santajul a continuat, asa ca victima a mers la politie.

Barbatul urmarit de politisti era unul dintre cei trei santajisti. Avea la el 8.000 de lei pe care tocmai ii primise de la cel amenintat cu moartea. Indata ce a urcat in masina partenerilor sai, politistii au declansat urmarirea. A fost nevoie de 16 focuri de arma pentru a-i opri pe suspecti.

Ciuruita, cu cauciucurile desumflate, masina n-a mai putut continua drumul. Asa au fost incatusati cei trei barbati care, in fata procurorilor, au si recunoscut fapta. In plus. au povestit ca l-au ales ca victima pe barbatul caruia ii vandusera bijuterile pentru ca si-au dat seama ca are destui bani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu