marime text:

Santajata de iubit, cu poze indecente: "Accepti o partida de sex in 3 sau le pun pe internet"

Teroare si santaj, pentru o tanara de 18 ani, din Targoviste, care a dat de un gust amar cand s-a indragostit pentru prima data in viata. Baiatul care i-a cazut cu tronc avea niste ganduri necurate cu ea. A sechestrat-o intr-un apartament, impreuna cu un amic de-al lui, i-au facut niste poze indecente si au amenintat-o apoi ca le publica pe internet, daca fata nu cade de acord la o partida de amor in trei.
Santajata de iubit, cu poze indecente: Accepti o partida de sex in 3 sau le pun pe internet

Fata n-a banuit ce avea sa-i pregateasca baiatul pe care il credea devotat si cumsecade. Tanarul, in varsta de 21 de ani, impreuna cu un amic, a pus insa la cale un santaj in toata regula.

Dupa ce vreme de patru luni, fata s-a tinut tare si n-a cedat amenintarilor, a mers intr-un final la politie, satula sa traiasa intr-un asemenea stres. Nu ar fi suportat gandul ca fotografiile compromitatoare cu ea vor ajunge pe internet. Intre timp, cand vestea ca a fost reclamat a ajuns si la urechile fostului ei iubit, tanarul a plecat din tara. Amicul lui este cautat de politie, pentru audieri. Prietenii lor insa nu-i cred capabili de asa ceva.

Fata crede cu tarie ca ea nu ar fi fost singura victima a celor doi.

Cei doi tineri sunt cercetati acum de politisti pentru santaj. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 7 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu