marime text:

Santaj pe patul de moarte - vezi acuzele TERIBILE aduse staretei de la Agapia!

Acuzatii necurate la adresa staretei manastirii Agapia, despre care zeci de familii din localitatea cu acelasi nume spun ca le santajeaza. Concret, cand aude ca un enorias trage sa moara se apropie de patul sau si ii sugereaza ca numai daca semneaza un act de donatie va fi inmormantat in cimitirul din mosi-stramosi aflat langa lacas.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Manastirea Agapia revendica in instanta terenul pe care acum traiesc 69 de familii.

Mai exact cere retrocedarea a 49 de hectare din localitate - o parte reprezinta gospodariile oamenilor, aproape un sfert din comuna, apoi doua drumuri nationale si comunale plus doua hectare de curs de apa.

Procesul dureaza de ani, iar oamenii sustin ca au ajuns sa traiasca situatii strigatoare la cer. Maica stareta, pretind ei, poarta negocieri dure. Un loc de veci in cimitirul satului, contra unei semnaturi, prin care muribundul cedeaza casa, si automat pamantul, manastirii.

Maica Olimpiada, stareta de la Agapia, nu a vrut sa comenteze toate aceste acuze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu