marime text:

Santaj la Medlife - un specialist IT s-a visat un infractor ca-n filme

"Vreau 300 de mii de euro, ca sa nu public pe internet toate informatiile despre pacientii vostri!" Cu un astfel de mesaj, un angajat iresponsabil i-a santajat pe sefii clinicii Medlife. Daca nu isi primea banii, individul ar fi dezvaluit secretele medicale ale oamenilor de afaceri, politicienilor sau altor persoane publice care s-au tratat in clinica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alin Alexandrescu s-a transformat peste noapte dintr-un specialist in IT intr-un suspect de santaj. Pentru ca risca sa isi piarda painea de la compania Medlife a vrut sa se razbune si sa castige si el ceva. Asa ca a spart baza de date a clinicii si a furat informatii despre pacienti si nu numai.

Suspectul le-ar fi trimis apoi un e-mail patronilor Medlife in care si-a enumerat pretentiile.

Le-a dat indicatii exacte unde sa trimita banii. Practic patronii trebuiau sa mearga sa spele masina, exterior, la o spalatorie din zona unirea, apoi in interior la o alta de pe soseaua viilor, urmand sa primeasca noi informatii prin intermediul unui telefon, lasat pe strada.

Geanta a fost ridicata de un complice. Cand cei doi s-au intalnit au intrevenit politistii de la crima organizata.

Procurorii DIICOT au perchezitionat casele suspectilor le-au ridicat laptopurile ca sa verifice daca informatiile au fost transmise spre o alta sursa.

Clinica ar fi riscat sa isi puna intr-o situatie delicata sute de mii de pacienti daca datele lor ar fi fost publice.

Barbatii risca ani grei de inchisoare pentru infractiuni de crima organizata si santaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu