marime text:

Sange si scandal la fitness - un barbat a fost taiat cu sabia!

Din sala de fitness a ajuns in stare grava la spital cu o mana aproape retezata... cu sabia. Este patania unui barbat din Targoviste, atacat de un fost coleg de liceu - acum dusman de moarte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 38 de ani lucra la aparatele din sala de sport, cand agresorul s-a repezit la el cu sabia. Martorii povestesc ca a incercat chiar sa-i reteze degetele de la o mana.

Victima a suferit rani grave la bratul stang si a ajuns la spital dupa ce a pierdut extrem de mult sange.

Anchetatorii i-au audiat toata noaptea pe agresor si pe martori. Astazi vor sta de vorba si cu barbatul ranit, internat la spitalul judetean din Targoviste.

Cel care l-a atacat cu o sabie are deja dosar penal pentru loviri si ultraj contra bunelor moravuri, iar in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale - politistii vor face incadrarea legala a faptei.

Cert este ca barbatii au fost colegi de liceu si se cunosteau demult. Victima ar fi fost in trecut iubitul iubitei agresorului, si de la acest lucru s-ar fi incins spiritele intre cei doi. Aseara s-ar fi certat si la telefon, inainte ca agresorul sa-si piarda cumpatul si sa vina cu sabia, la sala de fitness.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu