marime text:

UPDATE: Sabii si sange intr-o parcare din Vaslui pentru o datorie de cateva mii de euro

O parcare plina din apropierea orasului Vaslui a devenit in aceasta dupa-amiaza scena a atacului pentru criminalisti. Doi tineri, unul datornic, care tot amina plata, celalalt trimis sa ia inapoi suma de la el s-au batut mar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sangerosul incident a avut loc intr-o parcare de langa Vaslui si a avut drept martori mai multi soferi ingroziti.

Pana acolo, unul dintre tineri, care avea misiunea sa recupereze de la celalalt cateva mii de euro, l-a tot urmarit cu masina pe sosea. Intr-un final s-au oprit, s-au certat, si si-au si lovit masinile. Moment in care recuperatorul i-a spart furios geamul rivalului. Proprietarul autoturismului a scos o sabie si l-a lovit.

Niciunul dintre cei doi nu este de fapt usa de biserica, spun cei din politie. Si povestea lor incepe in urma cu multi ani.

Ciprian Onofrei, barbatul trimis sa recupereze suma de la celalalt tanar, este un vechi client al sectiilor. Zilele trecute, el a fost implicat intr-un alt scandal, dupa ce a intrat cu masina in poarta unui liceu. Atunci, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere si ultraj. Acum, doctorii anunta ca are 7 rani de la atacul cu sabia, si il tin sub supraveghere.

Victima este in sala de operatie, ielalalt barbat implicat in incident si cativa martori sunt audiati si la aceasta ora de anchetatori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu