marime text:

Sange in familie - un galatean si-a injunghiat fiul de dragul bauturii

O cearta apriga intre un barbat din Galati si fiul sau s-a terminat intr-o baie de singe. Cei doi se cinsteau cu un pahar bucurosi ca s-au impacat dupa un alt scandal, dar pacea n-a durat mult. Suparat ca feciorul ii tot reproseaza ca bea, barbatul in virsta de 56 de ani a luat un cutit si l-a lovit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinarul ranit sustine ca nu-si mai aduce aminte prea bine ce s-a intimplat. Stie doar ca discutiile cu tatal sau nu au fost linistite. Dimpotriva, s-au luat la cearta, iar parintele sau a pus mina pe un cutit.

Cei doi erau singuri in casa batrinului cind au inceput sa se certe. Tinarul ranit sustine ca atunci cind si-a vazut tatal pus pe harta, a plecat, dar parintele s-a luat dupa el. L-a prins pe strada si atunci l-a atacat cu cutitul.

Cind si-a dat seama ce-a facut, a inceput sa strige dupa ajutor, iar un vecin a chemat o ambulanta. Tinarul a fost dus de urgenta la spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii spun ca starea lui este stabila. Cei doi barbati vor fi audiati si de politisti, insa tinarul sustine ca nu vrea sa depuna plingere impotriva propriului parinte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu