marime text:

SADISM INGROZITOR. Bebelus de opt luni, rupt in bataie si muscat de propriul tata!

Culmea sadismului in judetul Vaslui, unde un bebelus de opt luni a ajuns la spital rupt in bataie si plin de muscaturi pe corp. Cel care l-a supus unor astfel de chinuri este chiar propriul lui tata, cred asistentii sociali, care au deschis o ancheta in acest caz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum mama copilului este in prezent la spital, la Iasi, cu baietelul, specialistii de la Protectia Copilului au stat de vorba cu tatal. Asa au aflat varianta barbatului despre cele intamplate. El isi descrie fiica de nici doi ani ca pe o adevarata fiara  - de cand i-au crescut dintii musca tot ce apuca.

Cind insa specialistii i-au amintit ca bietul nou-nascut are si o fractura de gamba, omul nu prea a stiut ce sa mai spuna. Cei de la Protectia Copilului tind sa creada totusi ca sotia sa este cea care l-a agresat pe copil, pentru ca ea isi petrece mai tot timpul acasa cu minorii. Femeia nici nu l-ar fi dorit vreodata pe baiat, dupa cum spun cunoscutii ei, mai ales ca l-a nascut cu o afectiune a gurii, numita in popor "bot de iepure."  

Discutia cu tatal copilului a fost halucinanta. Omul a dat niste explicatii bizare si apoi a sustinut ca el de fapt nici nu prea sta pe acasa, ca sa stie ce se intampla.

Ancheta va stabili daca mama sau ambii parinti pot fi decazuti din drepturile parintesti si acuzati de rele tratamente aplicate minorului. Pina la o concluzie finala, fetita de nici doi ani a fost data si ea in grija unei matusi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu