marime text:

"Sa nu-i mai lasam pe cersetori sa plece de acasa!"

Este noua strategie a politistilor din Brasov, care au luat la rand marti trenurile cu care obisnuiau sa vina la oras oamenii sarmani de la sate. Cine nu a avut bilet si nici bani sa-l plateasca pe loc a fost dat jos. In felul acesta, autoritatile incearca sa micsoreze numarul crersetorilor de care te impiedici la tot pasul, pe strazile din Brasov.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii stiu ca oamenii saraci de prin sate si-au facut un obicei de a veni la cersit cu trenul, asa ca au decis sa-i intoarca din drum. 

O femeie a crezut ca se intelege cu nasul, asa cum facea in fiecare dimineata. Nu recunoaste ca se duce la oras la cersit, dar politistii o cunosc bine.

Toti cei care n-au avut bani sa-si plateasca biletul au fost dati jos din tren.

"Efectul va fi cel scontat. Dupa doua zile de actiuni, s-a vazut, prin oras sunt din ce in ce mai putini cersetori, prin intersectii si au si crescut incasarile de la calea ferata", a declarat Ioan Trocaru, seful Politiei Transporturi Feroviare Brasov.
 
Politistii spun ca astfel de controale vor continua.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu