marime text:

S-au inmultit spargerile de vara: talharii iti intra cu tupeu in casa daca ai geamul deschis!

Vara s-a napustit peste Romania si atrage dupa sine nu doar temperaturi ridicate, ci si un grad mare de risc pentru toti cei care stau in special la parter sau la ultimul etaj. Nu faceti greseala sa adormiti cu geamul deschis. S-au umplut orasele de hoti, iar unii dintre ei au suficient tupeu incat sa intre peste dumneavoastra in casa.  
S-au inmultit spargerile de vara: talharii iti intra cu tupeu in casa daca ai geamul deschis!

Alexandra Roncea are 72 de ani si locuieste de o viata la parter intr-un bloc din sectorul 3. Nu a avut niciodata gratii, dar nici nu s-a gandit vreodata ca ar avea cineva tupeul sa-i intre in casa pe fereastra. Mare greseala. In timp ce ea dormea un hot tocmai trecea prin zona. "Am vazut geamul deschis, aveam o lingura la mine, m-am suit si am intrat. Am luat portofellele si un cutit si asta a fost! Mi-am dat seama ca e cineva in casa cand am vazut cheile in usa ", povesteste un hot.

Cam un minut i-a luat intrusului sa-i fure banii femeii. "Si acum sunt ingrozita si nu imi vine sa cred cum cineva a intrat in casa fara ca eu sa simt ", spune ea. Ce nu stie doamna Roncea si alti oameni cinstiti ca ea este ca talharii nu au niciun fel de scrupule si dau lovitura asumindu-si orice risc.

Nici cei care stau la ultimul etaj nu sunt feriti de astfel de incidente. Daca geamul e deschis, hotul poate cobori si intra de pe terasa blocului. De obicei infractorii care au astfel de metode sunt foarte agresivi si sunt capabili chiar sa comita o crima daca sunt prinsi in casa de proprietar. Pentru un astfel de furt hotul risca 15 ani de inchisoare, totul este sa fie si prins.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu