marime text:

S-au bucurat doar o zi de bani! Autorii jafului de la Constanta sunt deja dupa gratii!

Au reusit sa-i prinda la nici 24 de ore de la comiterea jafului! Politistii din Constanta i-au retinut pe cei trei indivizi care au dat o spargere luni dimineata, la un restaurant de lux din centrul orasului si l-au ranit grav pe paznic, un batran de 70 de ani. Este vorba despre trei tineri cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre tineri este chiar un fost angajat de acolo. Politistii spun ca principalul suspect, in varsta de 22 de ani, a lucrat pana vineri in restaurant. S-a certat cu sefii sai si probabil de aici i-a venit ideea de a fura incasarile. Nu a intrat pe usa din spate, cum se credea initial, ci a escaladat cladirea si a intrat pe o fereastra.

A ajuns in restaurant, unde paznicul, in varsta de 70 de ani, dormea. Dupa ce l-a lovit cu bestialitate pe batran, s-a dus tinta spre casa de bani din care a luat 14.000 lei, 2.700 euro ÅŸi 680 de dolari, precum si doua laptopuri. Tanarul a fost ajutat de doi prieteni: unul statea de paza, iar celalalt cu masina pregatita de fuga.

Acum toti trei au fost retinuti si risca pana la 16 ani de inchisoare. Paznicul este in continuare in stare grava, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu