marime text:

S-a spanzurat cu sireturile de la pantofi!

Un pacient al sectiei de psihiatrie a Spitalului din Beclean s-a spanzurat cu sireturile de la pantofi, in noaptea de luni spre marti, de conducta de apa, el recurgand la acest gest intrucat fusese internat de catre familie impotriva vointei sale.
S-a spanzurat cu sireturile de la pantofi!
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Bistrita-Nasaud, barbatul, in varsta de 40 de ani, a fost gasit mort, marti dimineata, de catre un asistent medical de la Spitalul Beclean, intr-un salon al Sectiei de psihiatrie, in care se mai aflau alti trei pacienti.
 
Medicul Maria Timar, directorul Spitalului Beclean, a declarat marti, corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul era schizofrenic si alcoolic, fiind internat de mai multi ani in spital, la cererea familiei.
 
"Pacientul a fost diagnosticat cu schizofrenie si era si alcoolic. A fost internat fara voia lui de catre familie. Pratic, el era foarte nemultumit de acest lucru si a deschis un proces prin care contesta masura internarii. Chiar joi avea infatisare si credem ca era stresat de acest lucru. S-a spanzurat de conducta de apa cu sireturile de la adidasi. Desi in camera mai erau alti trei pacienti, probabil ca acestia dormeau si nu au auzit, fiind si sedati”, a declarat Maria Timar.
 
Potrivit sursei citate, conducerea spitalului a declansat o ancheta interna pentru a stabili circumstantele in care a murit barbatul.
 
"Avem un singur medic la 140 de pacienti si doua asistente. Regulamentul spune ca o data la ora trebuie sa intre in fiecare salon. Noi trebuie sa vedem in timpul anchetei interne cine a fost de serviciu, daca si-a facut datoria. Vom lua si masuri daca se impune acest lucru”, a declarat Timar.
 
La randul lor, politistii vor face propria ancheta dupa ce vor primi raportul Serviciului de Medicina Legala Bistrita-Nasaud.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu