marime text:

S-a sinucis, dupa o decizie uluitoare a justitiei din Romania!

Un barbat de 60 de ani, din comuna argeseana Calinesti, si-a pus capat zilelor, infrant de un proces interminabil cu un var, pentru o mostenire. Paradoxal, instanta ii daduse castig de cauza in privinta casei, dar nu si a terenului de sub ea, asa ca omul nu putea sa intre nici macar in curte.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marti ar fi avut o noua infatisare la proces, insa barbatul nu mai putea sa indure. Si a tinut sa castige macar in moarte, daca n-a putut in instanta: s-a sinucis pe prispa casei pe care n-avea cum s-o locuiasca.

Barbatul a cedat, dupa ani intregi pierduti prin instante si o sentinta care i-a lasat casa, dar nu si posibilitatea de a intra in ea. A lasat in urma un bilet in care scria "Aici e munca mea!".

Omul scria batjocoritor in finalul biletului de adio ca "multumeste institutiilor statului ca l-au adus aici".
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuNicu din Dresden (2011-05-21 12:27:47)
Nu trebuie sa le multumeasca la asa hoti ca totul in tara asta de ***** nu se face nimic legal ,totul este musamalizat cu bani si daca omul nu are bani nui mai ramane decat sa iasa la drumul mare sau sasi ia zilele sau ca ai oamare pe cei care musamalizeaza totul.Nu mai ramana decat sa iesim la drumul mare si sa ne facem singuri dreptate ca Justitia din tara sugeamiar pu----la nu face apsolut nimic pentru dreptate
raspunde »