marime text:

S-a sinucis din cauza datoriilor la jocurile de noroc. "Cineva a profitat de mintea mea slaba"

Cu o rugaciune de iertare adresata intr-un bilet de adio celei care i-a dat viata, un tanar din Alba s-a omorat. Era mare amator de jocuri de noroc si aceasta pasiune costisitoare l-a bagat in multe necazuri, pe care nu le-a mai putut duce. La 23 de ani, ajunsese dator vandut si s-a sinucis de disperare.
S-a sinucis din cauza datoriilor la jocurile de noroc. Cineva a profitat de mintea mea slaba

Tanarul avea 23 de ani si lucra la o spalatorie auto din Alba-Iulia, iar sefii lui spun ca era un  angajat model. Tot ei spun insa ca baiatul facuse o obsesie pentru jocurile de noroc si cred ca de aici i s-ar fi tras nenorocirea.

Luni dimineata, patronul tanarului a intrat in spalatorie si s-a ingrozit. Baiatul se spanzurase, iar alaturi lasase un bilet de adio adresat mamei sale. Nu ii explica de ce a comis gestul extrem, ci o ruga doar sa il inteleaga si sa-l ierte.

"Mama, te rog sa ma ierti ca am facut treaba asta, dar cred ca asa e mai bine si imi cer scuze". Asa sunau ultimele cuvinte pe care Gheorghe le-a lasat familiei sale.

Anuntati de tragedie, rudele tanarului au sperat pana in ultima clipa ca il vor mai gasi in viata, ca la mijloc trebuie sa fie o greseala.

Ca totul sa fie si mai incurcat, tanarul a lasat sa se inteleaga din biletul de adio ca cineva ar fi profitat de "mintea lui slaba". Rudele si politistii care ancheteaza cazul incearca sa inteleaga ce s-a intamplat.

Tanarul de 23 de ani va fi inmormantat in sau natal, Metes, din judetul Alba.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu