marime text:

S-a lacomit la banii unei biete batrane - a intrat in casa si a pus mana pe toata pensia de 320 de lei

Nici macar cand esti sarac nu te ocolesc hotii, isi spune cu amar o batrana de 75 de ani, din Galati, care a ramas fara toti banii de pensie. Femeia era singura in casa, cand peste ea a intrat un individ si i-a furat portofelul, crezand probabil ca a dat lovitura.
S-a lacomit la banii unei biete batrane - a intrat in casa si a pus mana pe toata pensia de 320 de lei

Femeia locuieste singura intr-un bloc de garsoniere din Galati. Tocmai plecase de la ea o vecina, iar batrana a uitat sa incuie usa de la intrare.

A auzit la un moment dat un zgomot suspect in hol si cand a mers sa vada ce se intampla, s-a trezit ca da peste un individ care a amenintat-o cu moartea. A disparut apoi cu portofelul ei in care se afla pensia de 320 de lei si documentele de identitate.

Batrana crede ca nu-si va mai recupera banii, dar se roaga ca hotul sa nu-i fi aruncat macar actele, sau cine la va gasi sa le predea autoritatilor.

O vecina crede ca stie cine este autorul. A tot vazut un adolescent invartinduse pe casa scarii, dar nu i-a retinut bine trasaturile.

Politistii spun ca in ultimul timp s-au dat foarte multe spargeri cu acelasi mod de operare. Talharii profita ca proprietarii lasa usile de la intrare descuiate si intra in case nestingheriti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu