marime text:

S-a grabit spre moarte - un biciclist a vrut sa traverseze prin fata trenului, dar l-a lovit locomotiva

Un biciclist a crezut ca poate sa fie mai rapid decat trenul, dar a murit pe sine la marginea Timisoarei. Omul nu a tinut cont de semnalele acustice si luminoase, nici de barierele lasate si a incercat sa traverseze prin fata unui marfar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Locomotiva l-a aruncat la cativa metri distanta si medicii ajunsi la fata locului n-au mai putut decat sa constate decesul.
 
Socati, martorii povestesc ca au incercat sa-l atentioneze pe barbat sa nu treaca linia ferata, dar biciclistul parca se grabea spre moarte.
 
Impactul a fost atat de violent, incat trupul a fost aruncat de partea cealalta a sinelor, sub privirile ingrozite ale trecatorilor. Oamenii au sunat imediat la 112.
 
Mai multe echipaje de la politie si ambulanta au sosit imediat, insa, din pacate, pentru barbat nu s-a mai putut face nimic.
 
Cazul a fost preluat de politistii de la Transporturi Feroviare, care incerca sa afle identitatea barbatului si cum s-a petrecut nenorocirea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu