marime text:

S-a furat mirele! Traficant de carne vie, saltat de mascati chiar inaintea nuntii!

200 de politisti, jandarmi si mascati au trezit in zori o comuna din Olt, in cautarea membrilor unei retele care se ocupa de prostitutie si cersetorie. 11 suspecti au fost retinuti, iar doi dintre ei au fost prinsi dupa o urmarire cu elicopterul. Printre cei retinuti se afla si un tanar care chiar miercuri urma sa se casatoreasca. Alte sase persoane sunt cautate si in momentul de fata de politisti.
S-a furat mirele! Traficant de carne vie, saltat de mascati chiar inaintea nuntii!

Victima colaterala a acestei actiuni in forta a cazut si un localnic, care s-a trezit cu usa sparta si catuse la maini, dupa ce politistii au gresit adresa. "Au venit peste mine. Nu stiam ce vor. Mi-au pus catusele si pentru ca nu m-am miscat foarte repede, m-au batut. Dupa aceea mi-au spus ca au gresit adresa. In loc de apartamentul 18 au nimerit la apartamentul 20", a povestit bietul om.

Anchetatorii spun ca suspectii au pus pe picioare o adevarata retea de trafic de carne vie.

La politie au ajuns si cateva dintre fetele care au fost traficate.

Anchetatorii au stabilit ca din exploatarea tinerelor, suspectii ar fi transferat in tara peste 100.000 de euro. Cele 11 persoane retinute sunt audiate acum si urmeaza sa fie prezentate judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu