marime text:

Romanii au atins culmea fraudei - si-au clonat singuri cardurile!

Imaginatia romanilor nu are limite - patru indivizi si-au clonat propriile carduri de credit, iar dupa ce si-au golit conturile s-au dus smeriti la banca si la politie, spunand ca au fost furati. Unul dintre ei a fost atat de credibil, incat cei de la banca l-au si despagubit!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei patru indivizi si-au facut carduri de credit la diferite banci, pe care le-au clonat. Se imparteau apoi - unii in Romania, altii in Amsterdam, Olanda si faceau concomitent retrageri de la bancomate. Se duceau apoi la banca si la politie si, sub pretextul ca era imposibil ca astfel de extrageri sa se faca in aceeasi zi, la aceeasi ora, la mii de kilometri distanta - sustineau ca au fost fraudati.

Unul dintre ei a fost chiar si despagubit, prejudiciul total ridicandu-se la 40 de mii de lei. Dupa ce i-au audiat pe toti, politistii bucuresteni de la crima organizata si-au dat seama ca datele problemei nu se leaga, asa ca nu i-au mai cautat pe hoti peste mari si tari si au inceput sa-i suspecteze chiar pe presupusii pagubiti.

Au facut si niste perchezitii, iar in casele lor au gasit adevarate laboratore de clonare a cardurilor, dar si 50 de mii de lei. Mai mult, unul dintre suspecti era cautat si de autoritatile spaniole pentru infractiuni asemanatoare.

Membrii grupari au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu