marime text:

Roman arestat in Spania, dupa 8 ani de cautari. A executat un om de afaceri italian, la ordinul iubitei lui

Unul dintre cei mai cautati infractori romani, dat in urmarire internationala de mai bine de 8 ani pentru omor, a fost prins in Spania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii spanioli l-au inconjurat pe aeroportul din Barcelona, dupa ce colegii lor din Arad au aflat ca urma sa se intalneasca cu o cunostinta si au dat pontul mai departe.

Aurel Ogrinci, de 43 de ani, a fost dat in urmarire internationala in 2003, dupa ce s-a demonstrat ca in noiembrie 2002 a executat un om de afaceri italian, care avea un depozit de gresie si faianta in Arad.

Italianul a fost gasit intr-o balta de sange, impuscat in piept si initial, nimeni nu isi explica motivul crimei. Anchetatorii aradeni au desoperit apoi cine a pus totul la cale. Era vorba despre iubita italianului, care vrut sa il lichideze pentru bani si a luat legatura cu trei barbati, care sa se ocupe de asta in schimbul sumei de 12.000 de euro.

Aurel Ogrinci a fost cel care a tras cinci focuri de arma, dintre care doua l-au nimerit pe italian. Complicii lui au fost arestati cateva luni mai tarziu si de atunci sunt incarcerati in penitenciarul Arad. Acum si Ogrinci urmeaza sa fie adus in Romania, pentru a-si executa pedeapsa de 18 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu