marime text:

Roman arestat in Spania, dupa 8 ani de cautari. A executat un om de afaceri italian, la ordinul iubitei lui

Unul dintre cei mai cautati infractori romani, dat in urmarire internationala de mai bine de 8 ani pentru omor, a fost prins in Spania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii spanioli l-au inconjurat pe aeroportul din Barcelona, dupa ce colegii lor din Arad au aflat ca urma sa se intalneasca cu o cunostinta si au dat pontul mai departe.

Aurel Ogrinci, de 43 de ani, a fost dat in urmarire internationala in 2003, dupa ce s-a demonstrat ca in noiembrie 2002 a executat un om de afaceri italian, care avea un depozit de gresie si faianta in Arad.

Italianul a fost gasit intr-o balta de sange, impuscat in piept si initial, nimeni nu isi explica motivul crimei. Anchetatorii aradeni au desoperit apoi cine a pus totul la cale. Era vorba despre iubita italianului, care vrut sa il lichideze pentru bani si a luat legatura cu trei barbati, care sa se ocupe de asta in schimbul sumei de 12.000 de euro.

Aurel Ogrinci a fost cel care a tras cinci focuri de arma, dintre care doua l-au nimerit pe italian. Complicii lui au fost arestati cateva luni mai tarziu si de atunci sunt incarcerati in penitenciarul Arad. Acum si Ogrinci urmeaza sa fie adus in Romania, pentru a-si executa pedeapsa de 18 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariunume (2011-04-29 17:20:17)
IN TOT ACEST INTERVAL DE TIMP OGRINCI AUREL ESTE PUS PE FUGA SI PRINS ,DAR CELALAT CAP MAFIOT BARTA STEFAN PUS IN LIBERTATE DUPA NENUMARATE CONDAMNARI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ,INCA NU POATE VENI IN ROMANIA DAR SE DESCURCA BINE IN AUSTRALIA ,NU SE OPRESTE NICI UN MOMENT DIN TRAFIC ,DEOARECE NU STIE SA TRAIASCA DECENT DIN ALTA MESERIE ,BA DIN CONTRA ESTE MULT MAI PERICULOS DECIT INAINTE,IASA CU NISTE DATORII DE ONOARE FATA DE UNII FOSTI COLEGI DE PUSCARIE SI ANUME UN CLAN DE SIRBI CARE L-AU AJUTAT SA SUPRAVIETUIASCA INAUNTRU SI ACUM LE INAPOIAZA FAVORUL OMORIND INCET DAR SIGUR PE CONCUBINA AUSTRALIANA DIN NEWCASTLE PENTRU CA VREA SA-SI DENUNTE SOTUL ELIBERAT
raspunde »
nume (2011-04-29 17:13:36)
FOARTE BINE NOTA ZECE INTERPOL !!!DAR SA NU UITAM UN LUCRU ,FAPTA LUI ESTE IN LEGATURA CU ARESTAREA CAPULUI MAFIOT AL CLANULUI OGRINCI-BARTA DIN ARAD ,SI ANUME BARTA STEFAN (CUMNATUL) LUI OGRINCI AUREL SI CLANUL SE VEDE LA UN MOMENT DAT FARA UN CONDUCATOR DEMN DE RENUMELE FAMILIEI ,MOMENT IN CARE ,(PUIU),ACTIONEAZA DE UNUL SINGUR PENTRU A DEMONSTRA SURORII DIN AUSTRALIA ,MAMA CLANULUI DE MAFIOTI ,CUM CA EL ESTE OMUL CAUTAT LA CONDUCEREA AFACERII INTERNATIONALE CU DROGURI CONDUSE DE FAMILIE SI CARE SE VEDE LOVITA SUB CENTURA PRIN ARESTAREA CAPULUI IN AUSTRALIA IN ANUL 2001 ANUME BARTA STEFAN SI NEVOIA IMINENTA DE UN NOU LIDER DEMN DE A FI ALES OGRINI AUREL CUMNATUL SEFULUI MAFIOT BARTA STEFAN CASATORIT CU ANGELA OGRINCI SORA CRIMINALULUI
raspunde »