marime text:

Retinut intr-un dosar privind furtul unor masini de lux, dinamovistul Andrei Margaritescu a fost eliberat!

Mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu a parasit, dupa 24 de ore, arestul Directiei Cercetari Penale, miercuri, in jurul orei 19.30, el refuzand sa faca declaratii reporterilor si plecand in masina avocatului sau, iar dupa 200 de metri a coborat si s-a urcat intr-un BMW.
Retinut intr-un dosar privind furtul unor masini de lux, dinamovistul Andrei Margaritescu a fost eliberat!

Cum a iesit de pe poarta arestului, Andrei Margaritescu a urcat rapid in masina avocatului sau, Cristian Sarbu.

Aparatorul a sustinut ca totul a fost o intamplare nefericita, ca se putea intampla oricui o astfel de situatie si ca, in opinia sa, pana in acest moment, a demonstrat nevinovatia clientului sau.

Intrebat daca Margaritescu ar fi recunoscut ca avea cunostinta de faptul ca a achizitionat o masina furata, Sarbu a respins aceasta ipoteza, aratand ca dinamovistul nu a facut declaratii procurorilor pe motiv ca aparatorul nu era la Directia Furturi Auto si ca odata ajuns avocatul, la instanta, a dat o declaratie detaliata despre cum a ajuns sa cumpere autoturismul Audi A8.

Sarbu a subliniat faptul ca Margaritescu a cumparat de buna-credinta masina, iar in urma verificarilor polistilor ar fi reiesit ca actele erau in regula si ca, pana la acest moment, nicio proba din dosar nu probeaza vinovatia clientului sau fata de acuzatia de tainure.

Sarbu a plecat cu Margaritescu in aceeasi masina, care a fost urmata de mai multe autoturisme, intre care si un BMW, in care, ulterior, sportivul s-a urcat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu