marime text:

Retea specializata in exportul de prostituate pentru Austria, anihilata de politie/ VIDEO

O retea specializata in racolarea si plasarea de tinere intr-un bordel din Austria, in vederea practicarii prostitutiei, a fost anihilata de politistii din Alba. Membrii retelei racolau tinere si apoi le duceau intr-un club din Austria, unde erau convinse sa se prostitueze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul din membrii retelei a fost retinut si va fi prezentat la instanta cu propunere de arestare pentru proxenetism, iar alti alti cinci membri sunt cercetati in stare de libertate pentru aceeasi infractiune.
 
Bazele retelei au fost puse in urma cu doi ani. Doi indivizi se ocupau de racolarea fetelor, iar altul le convingea sa mearga in Austria si sa se prostitueze la un bordel. Odata ajunse in Viena, fetele erau supravegheate de iubita unuia din racolatori, ea insasi prostituata in bordelul respectiv. Cu timpul, cand “afacerea” a inceput sa mearga, aceasta a renuntat la activitatea ei de baza si s-a ocupat exclusiv de supravegherea fetelor si incasarea banilor.
 
Politia a organizat un flagrant miercuri, cand unul din membrii a fost surprins in timp ce racola alte fete. Au fost facute si doua perchizitii, in urma carora politistii au retinut o masina ce a fost cumparata din banii proveniti din activitatile ilegale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu