marime text:

Reiau cei 7 ani de acasa. Codul bunelor maniere, obligatoriu pentru politistii din Covasna!

S-au dus zilele cand politistii cu cascheta pe-o ureche, dirijau traficul cu o mana in buzunar. Cel putin in Covasna, seful politiei judetene a transformat codul bunelor maniere in litera de lege.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A impus un regulament din care politistii invata cum sa salute, cum sa mearga, cum sa vorbeasca. Adica o reluare a celor 7 ani de acasa, pentru cine era nevoie.

In codul instituit la Covasna, un capitol important este dedicat salutului de toate felurile: cu uniforma/fara uniforma; cu cascheta/fara cascheta; de la egal la egal sau de pe pozitii diferite.

Elegant, manierat, demn si impecabil - asa trebuie sa arate politistul care iese pe strada, iar regulametul nu lasa asta la aprecierea fiecaruia, ci are are norme clare.

Zambetul si buna dispozitie si-au gasit si ele loc in regulament. Mai ales la birou unde, spune codul, infrumuseteaza ziua si fac munca mai usoara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu