marime text:

Regizorul italian, acuzat de hartuire sexuala de o adoloscenta, se apara: "Poate ca sunt gay!"

Regizorul italian acuzat de hartuire sexuala de catre o adolescenta se apara in cel mai neobisnuit mod cu putinta. "Poate ca sunt gay!" spune individul, crezand ca daca invoca un astfel de motiv va scapa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoritatile nu il cred insa pe cuvant si ancheteaza modul in care barbatul a chemat mai multe fete sa dea proba pentru filmul pe care intentiona sa il faca in Romania.

Politistii au o misiune grea. Practic cuvantul fetei este impotriva celor sustinute de regizorul si producatorul veniti din Canada ca sa recruteze aici tineri actori si sa faca un lung metraj cu un buget de 12 milioane de dolari. Adolescenta de la care a pornit tot scandalul sustine ca ar fi primit rolul principal, dar, povesteste ea, cei doi au hartuit-o sexual.

Bruno Pischiutta este un regizor italian. Din 1976 si pana acum a facut opt filme, cel mai recent in 2009. A primit si cateva premii.

Pischiutta declara ieri ca fata vrea sa se razbune pe el pentru ca i-ar fi spus ca nu s-a calificat pentru rol. Procurorii trebuie sa afle daca asa este sau daca regizorul chiar a sechestrat-o si a incercat sa profite de ea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu