marime text:

Reconstituirea crimei la comanda din Brasov a pornit din biroul Elodiei. Suspectul a plans

Fara nicio legatura intre ele, cazul Elodiei si cel al avocatului brasovean suspectat ca a comandat asasinarea sotiei sale, se intrepatrund iar. Anchetatorii au facut marti reconstituirea cumplitei tragedii in care o femeie de 43 de ani a fost ucisa la comanda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au pornit demersul criminalistic chiar din fostul birou de avocatura al Elodiei Ghinescu. Este locul unde s-a planuit omorul si unde sotul femeii i-a desenat pe hartie asasinului tot planul de atac.

Fostul birou de avocatura al Elodiei Ghinescu a fost inchiriat de mama tanarului acuzat acum de crima. Femeia are o firma de traduceri, iar principalul ei client era chiar avocatul Victor Teodorescu. Avea datorii uriase la Teodorescu, iar el, la randului lui, avea de restituit altora sume fabuloase. S-a gandit ca asigurarile de viata ale nevestei sale, medic de profesie, l-ar putea salva. Asa a ajuns sa caute un criminal platit.

L-a gasit, spun procurorii, in persoana fiului traducatoarei lui, caruia i-a promis ca-i iarta mama de toate datoriile, daca executa crima.

Victor Presmereanu, tanarul acuzat in acest caz a fost dus si la vila unde, la sfarsitul lui martie, a comis asasinatul. Pe parcusrul zilei a dat semne ca nu indura prea usor reconstituirea -  a cerut de mai multe ori sa fie lasat sa fumeze, iar la un moment dat si-a luat capul in maini si a plans.
 

Curtea vilei cochete, in care locuia familia Teodorescu pare un loc idilic, cu gradina ei inverzita si jardiniere  la balcoane. N-ai spune niciodata ca aici s-a petrecut vreodata ceva atat de atroce ca o cirma la comanda.
Intre politistii, procurorii si avocatii adunati marti acolo era si un tanar inalt, tras la fata - Victor Presmereanu, adus sa vada locul in care, in urma cu trei luni, macelarea pur si simplu o femeie de 45 de ani. La un moment dat, incepe sa planga..

Periplul prin curte si prin casa a durat cel putin 40 de minute, timp in care vecinii de pe strada s-au strans curiosi la poarta. Cazul femeii omorate la comanda sotului ei e cunoscut in cel mai mic detaliu. Oamenii isi dau seama acum ca bunastarea acestei familii era doar aparenta. Dezbat insufuletiti cazul si fireste, s-au impartit pe tabere: unii sunt de partea tanarului acuzat, atii impotriva lui. Cu totii raman suspiciosi cand vine vorba de Victor Teodorescu. Totusi, nici cel care a savarsit efectiv crima nu are parte de ingaduinta.

Victor Presmereanu risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare, dar spera sa obtina o pedeapsa mai usoara, daca colaboreaza la ancheta. Victor Teodorescu, acuzat de comandarea crimei, va ajunge si el cu siguranta dupa gratii, daca judecatorii il vor gasi vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu