marime text:

Razii in Dragonul Rosu si Europa, filtre la doua iesiri din Capitala!

Toate standurile din complexele comerciale Europa si Dragonul Rosu din Capitala sunt verificate, miercuri dimineata, de catre peste 300 de oameni ai legii, in timp ce la doua iesiri din Bucuresti au fost organizate filtre rutiere, in cadrul unei actiuni de combatere a evaziunii fiscale.
Razii in Dragonul Rosu si Europa, filtre la doua iesiri din Capitala!

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca actiunea este cea mai mare declansata la nivel national pentru combaterea evaziunii fiscale si a contrabandei. La operatiune iau parte peste 300 de politisti economici, ofiteri ai Politiei Romane si autoritati din sapte judete ale tarii.

Ciocan a precizat ca absolut toate standurile din complexele comerciale Europa si Dragonul Rosu sunt verificate, miercuri dimineata. Politistii urmaresc depistarea de marfuri contrafacute sau dovezi de evaziune fiscala.

Marfurile cu acte in neregula sau contrafacute vor fi confiscate sau distruse, a mai spus Christian Ciocan.

Totodata, pentru a impiedica unii comercianti sa scoata marfurile din Capitala, politistii au organizat filtre la doua iesiri din Bucuresti, precum si in alt judet, pe unde cativa dintre acestia ar fi incercat deja sa scoata incarcaturile din tara.

In centrul complexului Europa au fost instituite echipe ale SPIR si ale Serviciului de Interventii pentru Actiuni Speciale, in scopul mentinerii ordinii publice.

Actiunea a fost demarata dupa ce, saptamana trecuta, a fost adoptata OUG de combatere a evaziunii fiscale, ce acorda politiei competente sporite in lupta impotriva acestui fenomen. Astfel, de atunci, toti politistii au fost instruiti pentru operatiune, fiind coordonati de Directia de Investigare a Fraudelor din Politia Romana.

Ciocan a mai precizat ca lupta impotriva evaziunii fiscale a devenit prioritatea zero pentru politie si ca astfel de actiuni vor continua.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu