marime text:

Razbunarea crunta a unei femei batute - si-a infipt unghiile in pantalonii iubitului si i-a smuls un testicul

O poveste de dragoste care a durat nu mai putin de 23 de ani s-a incheiat in cel mai dureros mod posibil pentru un barbat de 43 de ani din judetul Constanta. S-a certat ingrozitor cu iubita lui care n-a mai suportat sa o trateze ca pe un sac de box si l-a apucat de pantaloni ca sa-i demonstreze ca si ea poate sa-l faca sa sufere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din miscarea brutala, barbatul s-a ales cu un testicul smuls si a fost dus urgent la spital.

Incidentul petrecut in curtea celor doi este comentat acum de toata suflarea satului. Vecinii au auzit tipetele de durere ale barbatului si si-au dat seama ca ceva rau s-a petrecut in curtea lui, dar cu totii se gandeau ca este una dintre obisnuitele batai din cuplu.

Femeia, care are si ea urme de lovituri pe fata, sustine ca a vrut doar sa se apere de pumnii lui. Nu si-a dat seama ca a apucat mai mult decat pantalonii atunci cand a tras cu putere si abia cand a vazut sange peste tot a realizat ca s-a intamplat ceva rau.

Oricum intre timp, iubitul ei urla cat il tineau puterile si si-a stras toti vecinii in curte. Chiar si cand a realizat ce a facut femeia nu a chemat ambulanta, ci i-a lasat pe vecini sa anunte medicii.

Ajuns la spital, barbatul a aflat ca dupa toata povestea a ramas si fara iubita, iar medicii i-au recomandat sa stea departe de femei, cel putin o vreme.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu