marime text:

Razboi sangeros intre doua clanuri de romi! Nu stiu cum sa-si imparta un copil

Doua grupuri de romi si-au disputat un baietel pe o strada din Capitala. Copilul locuieste cu tatal sau, care sustine ca are motive temeinice ca sa-l fereasca de propria lui mama.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia acesteia a decis insa ca este timpul sa puna capat embargoului, prin orice mijloace.
 
Ruptura intre clanuri e veche de un an, cand un barbat dintr-o tabara si-a ales o concubina din cealalta parte. Au facut un copil impreuna, s-au despartit apoi, iar tatal n-a mai lasat-o pe mama sa isi viziteze odrasla. Familia femeii recunoaste ca si-a cam iesit din fire. Nu insa si ca ar fi provocat scandalul.
 
Doi barbati si o femeie au ajuns la spital dupa ciocnirea de strada. Pe restul, politistii i-au amendat pentru tulburarea linistii publice. Le vor face si dosare penale pentru loviri si alte violente daca ranitii vor depune plangere.
 
Pentru ca nimeni sa nu incalce armistitiul fragil, un echipaj de jandarmi a ramas in zona pana dimineata. Familia mamei anunta fara ezitare ca e gata sa planuiasca inca un raid ca sa obtina copilul de la tata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu