marime text:

Razboi intre clanurile de interlopi, la marginea Capitalei! Ursarii au pornit atacul

Securea razboiului a fost dezgropata marti noapte in Mogosoaia, la margine de Bucuresti, unde o incaierare salbatica a bagat spaima in oameni. Martorii spun ca membrii unui clan interlop ar fi navalit cu sabii, bate, chiar si pistoale si s-ar fi batut cu cativa localnici.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca in filmele de actiune, invadatorii ar fi spulberat cu masina poarta unei case si ar facut praf trei automobile.

Cinci persoane au fost ranite in batalie, incheiata doar dupa interventia politistilor, care au fost nevoiti sa traga focuri de avertisment. Batausii s-au imprastiat, iar acum, sunt cautati.
 
Potrivit localnicilor, razboiul a izbucnit cand cei din asa-zisul clan al Ursarilor ar fi navalit in casa unei femei, de care ar fi vrut sa abuzeze. Vecinii, care ar fi auzit scandalul, ar fi sarit in apararea tinerei, dar, spun martorii, au fost intampinati cu sabii, bate si chiar pistoale. A urmat o incaierare extrem de violenta.
 
Unii martori spun ca, pe unde au trecut, Ursarii au facut prapad. Ei ar fi distrus, cu pietrele, doua automobile, iar pe un al treilea autoturism l-au incendiat. Apoi s-ar fi napustit cu masina in poarta unei familii.
 
In toiul luptei si-au facut aparitia politistii. Nu le-a fost deloc usor sa-i desparta pe scandalagii.
 
Chiar si dupa ce oamenii legii au devenit stapani pe campul de batalie, spiritele erau inca incinse. Primarul din Mogosoaia a incercat sa-i potoleasca pe localnici.

Politistii depun eforturi pentru a-i indentifica pe cei implicati conflict si ii vor cerceta pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si vatamare corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu