marime text:

Rar vezi asa ceva! Trei elevi au pus mana pe talharul care-i smulsese unui batran pensia

Trei adolescenti care si-au unit fotele au reusit sa il prinda pe un individ care tocmai talharise un batran pe o strada din Galati. Barbatul de 75 de ani n-a avut putere sa se lupte cu el si a  tipat cat a putut cand a ramas fara borseta.
Rar vezi asa ceva! Trei elevi au pus mana pe talharul care-i smulsese unui batran pensia

Batranul tocmai coborase dintr-un autobuz si se indrepta spre casa cand a fost atacat. Cel mai probabil talharul l-a urmarit si l-a asteptat pe pensionar sa intre intr-un gang inainte sa dea lovitura.

Omul a inceput sa tipe disperat , iar cei trei elevi si-au dat seama ca ceva rau s-a petrecut cu el. L-au vazut pe talhar alergand si atunci au reactionat. Au fost mai rapizi ca el si l-au prins dupa cateva sute de metri.

Imediat au solicitat si sprijinul politistilor. Pensionarul si-a primit borseta inapoi si chiar a marturisit ca a fost uimit de spiritul civic al baietilor care nu au fost indiferenti la intreaga scena. Ciudat este ca dupa ce a fost audiat de politisti, suspectul de 23 de ani a fost prezentat procurorilor, care au decis cercetarea lui in stare de libertate.

"Am zis sa-l ajutam, daca nu-l ajutam noi, poate nu-l ajuta nimeni. Ne-am gandit si noi ca pensiile sunt mici, si asa nu se mai dau, l-am vazut batran, necajit si am incercat sa-l ajutam", isi motiveaza gestul elevul Viorel Moise.
 
Tot tinerii au fost cei care au si solicitat sprijinul politistilor. Batranul le este recunoscator tinerilor pentru ca astfel a reusit sa-si recupereze pensia pe care oricum o folosea pentru a-si achita datoriile.
  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu