marime text:

"Rapita" fara binecuvantarea parinteasca! Foc la Corbii Mari, de la Luminita ochilor unei familii de rromi

A fost scandal mare azi noapte intre doua familii din Dambovita! Marul discordiei este Luminita, o tanara de numai 15 ani care, indragostita lulea de un baiat de 22, s-a mutat in casa lui. Asta a indemnat la razboi rubedeniile care nu vad cu ochi buni relatia lor.
Rapita fara binecuvantarea parinteasca! Foc la Corbii Mari, de la Luminita ochilor unei familii de rromi

Rudele fetei s-au facut foc si para cand si-au dat seama ca Luminita a plecat de acasa si s-a mutat la iubitul ei. Joi seara au navalit peste familia baiatului ca sa-si recupereze cumva comoara.

Nici vorba de tratative de pace atat timp cat rudele fetei au descins in curtea baiatului inarmate cu bate, cutite si chiar pistoale! Adversarii au ripostat pe masura atacului, cu acelasi tip de arme. Au curs apoi vorbele de ocara, imbrancelile si amenintarile.

Mamele celor doi tineri au ajuns la spital dupa ce au facut atacuri de panica. Asa ca pentru moment scandalul s-a incheiat. Dar, pentru ca fata nu s-a intors la casa ei, nu este exclus sa se reia ostilitatile.

"Alaltaieri seara mi-a adus-o acasa si eu n-am vrut cu niciun chip ca sa o tin la mine. Fata a venit de bunavoie si nesilita de nimeni", povesteste mama baiatului din Corbii Mari, Paraschiva Raducanu.

Parintii Luminitei asteptau de doua zile sa li se intoarca fata acasa. Cand si-au data seama ca asteptarea e zadarnica, au pus piciorul in pragul familiei baiatului.

"Au venit cu furci, topoare, m-a amenintat cu pistolul, ca are pistol, bani multi, fata e inebunita dupa baiatul meu", mai spune mama baiatului.

Rudele Luminitei jura ca intentiile lor au fost bune. Dar, daca au fost primite cu ostilitate, au raspuns la fel.

"Oamenii astia se dusese sa stea de vorba cu ei, sa se inteleaga, sa vada care e situatia. A iesit cu scandal. I-a facut vant, a cazut jos femeia, s-a lovit cu capul de asfalt", are alta versiune asupra celor petrecute Nicolae Valter, unchiul fetei.

N-a trecut mult si a sosit si Ambulanta. "Am fost apelati pentru doua femei cu atac de panica, in urma unui scandal intre rude, femeile au fost aduse la spitalul din Titu unde li se administreaza tratament", spune asistenta Mihaela Chirita de la Serviciul de Ambulanta Titu.

Politistii i-au audiat toata noaptea pe cei implicati in scandal dupa ce taberele s-au reclamat reciproc. Risca amenzi sau chiar si inchisoarea pentru amenintari si loviri.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu